Projekt Benčič

Stela haus d.o.o.

Enodružinske hiše · Večnadstropne hiše · Montažna

Pokliči za ceno
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Večnadstropne hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna

O montažni hiši

Po meri izdelana, visoko kakovostna, nizkoenergijska in pasivna montažna hiša.

Našim bodočim kupcem si prizadevamo ponuditi ekološko prijazne in energetsko učinkovite hiše.

Podjetje Stela Haus je eden izmed prepoznavnejših ponudnikov montažnih hiš na slovenskem in tujem trgu. Imamo lastno proizvodnjo v Lenartu v Slovenskih goricah.

Kakovost izdelave je kategorija, kjer ne sklepamo kompromisov! Ne glede na to, ali gre za majhno hišo ali večstanovanjski objekt, naša izkušena ekipa opravi delo z najvišjimi standardi kakovosti in stremi k popolnosti.

Ker želimo, da se boste v svojemu novemu domu dobro počutili, uporabljamo ekološko neoporečne in naravi prijazne materiale. Osnovni gradnik naših hiš je les, ki je trden in potresno varen. Les ustvarja ugodno klimo v prostoru, kar zagotavlja dobro počutje.

Vaša nizkoenergijska montažna hiša bo izdelana na najsodobnejšem CNC stroju in predhodno izrisana na najnovejšem računalniškem programu. Naši strokovni sodelavci poskrbijo, da so vsi montaži namenjeni izdelani elementi, obdelani do te mere, da dela na gradbišču potekajo tekoče.

V sami proizvodnji je potek dela zagotovljen tako, da so vsi elementi izdelani kakovostno in natančno ter da so zagotovljene optimalne lastnosti objekta.

Izdelujemo domove, ne zgolj hiš!

Preverite več: https://stelahaus.com/sl/projekt-bencic/

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Stela haus
Industrijska cesta 48
2230 Lenart