Hiša 116

Rihter montažne gradnje d.o.o.

Enodružinske hiše · Atrijske hiše · Montažna

Pokliči za ceno

Splošno

Bivalna površina 117,6 m2
Št. spalnic 3
Št. kopalnic 2
Zunanje dimenzije 14,9m x 11,16m
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Atrijske hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna
  • Bivalna površina: 117,6 m2

O montažni hiši

Premium Hiša 116 - prestižen izgled z vrhunskimi materiali za najzahtevnejše stranke.

Premium hiše Rihter predstavljajo novo linijo arhitekturno še bolj dovršenih, izpopolnjenih in privlačnejših hiš. Izbor vrhunskih materialov daje Premium hišam pomembno vizualno popolnost, s katerimi izpolnjujemo želje najzahtevnejših strank.

Izvedba te linije je precej bolj zahtevna, zato smo pri snovanju združili znanja arhitekture, tehnologije in gradnje. Premium hiše Rihter so ne samo arhitekturno, ampak tudi tehnološko izpopolnjene z najvišjo stopnjo kakovosti, energetske učinkovitosti in bivalnega udobja.

Tako kot pri že obstoječi osnovni liniji tipskih hiš, bo tudi pri tej, mogoča individualna obravnava v smislu prilagodljivosti željam kupcev. Vse obstoječe rešitve Premium hiš lahko spremenimo v povsem individualne in vgradimo željene materiale ter druge arhitekturne dodatke.

Skrbno načrtovan in nadzorovan proces gradnje z vnaprej rešenimi detajli daje Premium hišam Rihter trajno vrednost in dobro naložbo za prihodnost. Premium hiša bo v svojem dolgem življenjskem ciklu porabila zelo malo ali nič energije in s tem blagodejno vplivala tako na stroške kot na okolje. V Premium hiši Rihter boste zagotovo začutili toplino doma.

Preverite več: https://www.rihter.si/house/hisa-116/

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Rihter montažne gradnje d.o.o.
Loke 40
3333 Ljubno ob Savinji