Viva 134

Marles hiše Maribor d.o.o.

Enodružinske hiše · Mansardne hiše · Montažna

189.726 €
Vključuje DDV

Splošno

Bivalna površina 131,54 m2
Št. spalnic 3
Št. kopalnic 2
Zunanje dimenzije 12,55 x 6,93 m
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Mansardne hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna
  • Bivalna površina: 131,54 m2

O montažni hiši

Tradicionalna montažna hiša.

Brezčasna kakovost bivanja, ki temelji na vrhunski Marles tehnologiji in dolgoletnih izkušnjah ter vam omogoča optimalno kakovost bivanja. Hiša tradicionalne gradnje in izgleda je klasika, s katero ne morete zgrešiti, v njej se vsi dobro počutijo.

Linije so domače in skladne z urbanistiko okolja, v katerem se hiša nahaja. Marles hiše sledijo tako sodobnemu pristopu kot tradiciji in s tem dvopolno dovršijo izgled, funkcionalnost ter samo idejo hiše.

Tudi tradicija dopušča odstopanja, variacije in izbiranje med različnimi idejami, modeli, barvami … Ko črpamo iz tradicije in zgodovinskih slogov, je rezultat lahko še posebej navdihujoč in prijeten za oči. Predvsem pa so občutki, ki jih zbuja tisti, ki delajo bivanje prijetno.

Tudi tradicionalna oblika, ki ji dodamo svoj pečat, moderen detajl ali zgodovinski pridih, je lahko sodobna. Tradicija dandanes ne pomeni nekaj nazadnjaškega ali zastarelega. Biti v stiku s tradicijo okolja, ki nam je blizu, pomeni biti v stiku s svojimi predniki, modrostjo in tradicionalnimi običaji. Zakaj bi iskali nove rešitve in nove poti, če so te že prehojene tudi najlepše in če to, kar je tradicionalno, vedno deluje.

Osnovna cena skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Viva 134 vsebuje visoko učinkoviti nizkoenergijski sistem (SNEH) in izvedbo na ključ.

Preverite več: https://www.marles.com/hise/klasik/viva-134_2

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Marles hiše Maribor d.o.o.
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš

Delovni čas

PE Maribor :

Ob delavnikih od 8:00 do 15:00 ure
Vsako sredo od 8:00 do 17:00 ure