Veritas

Marles hiše Maribor d.o.o.

Enodružinske hiše · Večnadstropne hiše · Montažna

239.785 €
Vključuje DDV

Splošno

Bivalna površina 162,87 m2
Št. spalnic 4
Št. kopalnic 1
Zunanje dimenzije 10,95 x 8,75 m
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Večnadstropne hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna
  • Bivalna površina: 162,87 m2

O montažni hiši

Ekskluzivna montažna hiša Veritas, ki se lahko povsem prilagodi vašim zahtevam.

Za še tako zahtevne želje in individualne rešitve smo pripravili linijo Exclusive, ki se povsem prilagodi vašim zahtevam ter vam omogoča, da ustvarite dom povsem po vaši podobi.

Nagnjenost k posebnostim, drugačnosti

Drugačna gradnja kar pomeni natančnejše in bolj precizno planiranje ter načrtovanje. Pomeni tudi daljše obdobje gradnje ter same realizacije. Časovno gre za večji zalogaj, ki pa je zato tudi bolj privlačen, saj se hitro ne da priti do vrhunskih rezultatov.

Razkošna zasnova

Da bi na koncu dobili vse tisto, kar želimo, moramo dobro načrtovati. Gradnja, ki zahteva posebne pogoje, vključuje posebne materiale in je namenjena posebnim ljudem, zahteva tudi nadstandardno zasnovo, temelje in usklajene vizije. Le tako si lahko zagotovimo vrhunski končni izdelek – hišo, ki bo vsem v ponos in užitek, tako snovalcem, kot lastniku, ko bo užival v njenih posebnostih in razkošju.

Bogati dekorativni stavbni členi

Gradnja Exclusiv hiše omogoča povsem svojevrstne in unikatne odločitve in ne teži k optimizaciji stroškov, gradi sicer na optimizaciji obremenjevanja okolja, ostalo pa je prepuščeno domišljiji in še tako norim, drugačnim željam naročnika. Eno so recimo že dekorativni stavbni členi, ki v osnovi spremenijo klasično predstavo o hiši.

Prestižna sestavljanka

V snovanju hiše Marles Exclusive ni omejitev, ni prepovedanih materialov ali oblik, so le najboljše in vrhunske projekcije. Le najboljše je dovolj dobro za najboljše. Tako je tudi v hiši Marles Exclusive, ki se ne zadovolji z ničemer drugim kot top naj izbiro in v polnosti sledi vsem željam naročnika. Končni produkt je rezultat višje vizije, sodobnega bivanja in človeka s stilom, je prestižno okolje samih presežkov.

Osnovna cena skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Veritas vsebuje visoko učinkoviti nizkoenergijski sistem (SNEH) in izvedbo na ključ.

Preverite več: https://www.marles.com/hise/modern/veritas

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Marles hiše Maribor d.o.o.
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš

Delovni čas

PE Maribor :

Ob delavnikih od 8:00 do 15:00 ure
Vsako sredo od 8:00 do 17:00 ure