O 150 Pick&Place

Jelovica

Enodružinske hiše · Mansardne hiše · Montažna

od
110.900 €
Vključuje DDV

Splošno

Bivalna površina 150 m2
Št. spalnic 4
Št. kopalnic 2
Zunanje dimenzije 7,9 x 11,5 m
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Mansardne hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna
  • Bivalna površina: 150 m2

O montažni hiši

Prostorna lesena hiša iz linije PICK&PLACE z izkoriščeno mansardo in funkcionalno tlorisno razporeditvijo ponuja dovolj prostora za udobje 4- ali 5-članske družine. 

Energijsko varčna hiša z dvokapno streho dobro izkoristi 150 m2, ogreva pa se s toplotno črpalko, preko talnega gretja. Zunanje dimenzije hiše so 7,9 x 11,5 m.

Načrti hiše
Dinamična tlorisna razporeditev ponuja dovolj diskretnosti za vsakega posameznika, zračen bivalni prostor v obliki črke L pa je primeren za vsakodnevno druženje. Jedilnica se odpira na teraso, ki se poleti lahko spremeni v jedilnico na prostem. V pritličju se nahaja tudi izredno svetel kabinet, ob katerem je premišljeno umeščen WC s tušem. Tako lahko kabinet spremenimo tudi v spalnico v pritličju. Dodaten prostor je ustvarjen z velikim hodnikom, tehničnim prostorom in shrambo pod stopniščem.

V mansardi se iz velikega hodnika s frčado dostopa do vseh sob. Poleg spalnice v obliki kubusa se tam nahajajo še tri sobe, v katerih lahko uredimo otroške sobe, kabinet, fitnes, igralnico ali sobo za druženje. V mansardi je tudi večja kopalnica s strešnim oknom.

Zunanji videz hiše popestri kubus, ki je lahko oblečen v lesen opaž. Ob hiši obstaja možnost namestitve nadstreška za dva avtomobila, shrambe za orodje in kolesarnice.

Prednosti:

  • nizkoenergijski konstrukcijski sistem Optima +,
  • podarimo projekt za gradbeno dovoljenje DGD,
  • kratek dobavni rok,
  • odličen paket.

Dogovorite se za sestanek za več informacij.

Preverite več: http://www.jelovica-hise.si/montazne-hise/hise-classic/hisa-o-150.html

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Jelovica
Hrib 1
4220 Škofja Loka

Delovni čas

PON, TOR, ČET, PET: 8.00 - 16.00
SRE: 10.00 - 18.00
SOB 1. v mesecu: 8.00 - 12.00