J 99 Pick&Place

Jelovica

Enodružinske hiše · Atrijske hiše · Montažna

od
74.500 €
Vključuje DDV

Splošno

Bivalna površina 99 m2
Št. spalnic 2
Št. kopalnic 1
Zunanje dimenzije 12,8x9,8
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Atrijske hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna
  • Bivalna površina: 99 m2

O montažni hiši

Lesena montažna hiša sodobne zasnove J 99 je odlična izbira za par ali družino, ki prisega na udobje ter želi doseči najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. 

Energijsko izjemno varčna hiša z dvokapno streho dobro izkoristi 99 m2 bivalnih površin. Ogreva se s toploto črpalko preko talnega gretja.

Hiši lahko za doplačilo dodate pergolo nad teraso, dimnik, senčila ali se odločite za kombinacijo lesene in klasične fasade. 

Prednosti:

Nizkoenergijski konstrukcijski sistem Optima +, podarimo projekt za gradbeno dovoljenje PGD, kratek dobavni rok, toplotna črpalka.

Načrt hiše

Razgiban tloris te ljubke hiše ponuja odlično razporeditev zasebnih in skupnih prostorov. Odprt bivalni prostor ponuja številne možnosti individualnega oblikovanja in povezave z uživanjem na terasi, ki jo lahko pokrijete s pergolo. Kuhinja je lahko del dnevne sobe ali jo popolnoma ločite z vrati. Hiša ima dve prostorni sobi in kopalnico. V vetrolovu in na hodniku lahko namestite garderobne omare, tehnični prostor pa je namenjen pralnici in ogrevalni napravi.

Vrhunska zasnova, ki jo dopolnjuje izbrana tehnologija je najboljša kombinacija, če želite energijsko učinkovito hišo z nizko porabo energije za ogrevanje.

Hiša iz serije PICK & PLACE že vključuje projekt za gradbeno dovoljenje PGD. Cena velja za postavitev do 100 km iz Preddvora. Hišo lahko naročite mimo vrste. 

Dogovorite se za sestanek za več informacij. 

Preverite več: http://www.jelovica-hise.si/montazne-hise/pritlicne-hise/hisa-j-99.html

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Jelovica
Hrib 1
4220 Škofja Loka

Delovni čas

PON, TOR, ČET, PET: 8.00 - 16.00
SRE: 10.00 - 18.00
SOB 1. v mesecu: 8.00 - 12.00