EVO 12B Cube

Jelovica

Enodružinske hiše · Večnadstropne hiše · Montažna

Pokliči za ceno

Splošno

Bivalna površina 127,47 m2
Št. spalnic 3
Št. kopalnic 1
Zunanje dimenzije 7,9x10
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Večnadstropne hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna
  • Bivalna površina: 127,47 m2

O montažni hiši

Moderna lesena hiša z ravno streho ima razgiban tloris v dveh etažah. 

Hiša zaradi načina izdelave spada v nizkoenergijski razred, zato predvideva majhno porabo energije za ogrevanje. Ustreza postavitvam na parcele, ki dovoljujejo gradnjo hiše z ravno streho.

Montažna lesena hiša modernega dizajna s 127 m2 bivalne površine v pritličju in nadstropju ponuja ugodje bivanja v dveh polnih etažah, saj je prostorna in svetla. Način izdelave in postavitve hiše zagotavlja hitro vselitev. Zunanja dimenzija hiše je 7,9 m x 10 m, bruto kvadratura hiše pa 158 m2.

Tloris pritličja ima prijetno zasnovan bivalni prostor, kjer se nahaja kuhinja, jedilnica in dnevna soba z  več izhodi na teraso. Vhodna veža je prostorna in ima vhod v dnevni wc. Pod stopnicami je shramba. Hišo odlikuje prostoren utility, kjer se nahaja ogrevalna naprav in pralnica.

V nadstropju so spalnica, dve otroški sobi in družinska kopalnica.  Prostoren hodnik povezuje sobe in stopnišče, in ponuja prostor za kotiček za delo ali sproščanje.

Hiša se ogreva preko talnega gretja s toplotno črpalko. Energijska učinkovitost montažne hiše je odvisna od konstrukcijskega sistema in želene faze gradnje. Odločite se lahko za zunaj dokončano hišo, delni ključ ali hišo na ključ.

Naš predlog:
Hiši lahko opcijsko dodate dimnik, leseno fasado ali pergolo poljubne velikosti. Hišo se lahko tudi zrcali.

Preverite več: http://www.jelovica-hise.si/montazne-hise/hise-cube/hisa-evo-12-b-cube.html

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Jelovica
Hrib 1
4220 Škofja Loka

Delovni čas

PON, TOR, ČET, PET: 8.00 - 16.00
SRE: 10.00 - 18.00
SOB 1. v mesecu: 8.00 - 12.00