Classic 130

Jelovica hiše d.o.o.

Enodružinske hiše · Mansardne hiše · Montažna

Pokliči za ceno
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Mansardne hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna
  • Bivalna površina: 130 m2

O montažni hiši

Lesena hiša je prijetna mansardna dvokapnica s tlorisom za prijetno bivanje. Izdelana je iz lesa in izbranih izolativnih materialov, zato predvideva majhno porabo energije za ogrevanje.

Montažna hiša s 130 m2 bivalne površine je odličen izbor za 4-člansko družino, saj je prostorna, z veliko svetlobe. S kolenčnim zidom 137 cm omogoča dovolj prostora tudi v mansardi. Prednost lesene montažne hiše je možnost hitre vselitve, za gradnjo hiše ne potrebujemo velike parcele.

V pritličju so vzdolžno odprt bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dnevno sobo. Izhodov na teraso je zato lahko več. Spodaj so še dodaten kabinet, manjša kopalnica, v ozadju pregrajena z prostorom za toplotno črpalko. Hiša se ogreva preko talnega gretja s toplotno črpalko. V vhodni veži je dovolj prostora za garderobno omaro.

V mansardi sta dve prostorni sobi, dovolj velika družinska kopalnica ter spalnica. Zgoraj se nahaja še manjši kabinet. Na željo stranke se tloris hiše lahko deloma spremeni.

Energetska učinkovitost in cena montažne hiše je odvisna od konstrukcijskega sistema in želene faze gradnje. Hiši lahko opcijsko dodate dimnik, leseno fasado ali pergolo poljubne velikosti. Odločite se lahko za hišo na ključ, delni ključ ali zunaj dokončano hišo.

Naš predlog:
Hiši izberite svojo barvno kombinacijo, odlična je tudi z leseno fasado.  

Preverite več: https://www.jelovica-hise.si/projects/classic-130/

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Jelovica hiše d.o.o.
Hrib 1
4205 Preddvor

Delovni čas

Po dogovoru od ponedeljka do petka, pokličite za termin.