Trend EVO 12C

Jelovica hiše d.o.o.

Enodružinske hiše · Mansardne hiše · Montažna

Pokliči za ceno

Splošno

Bivalna površina 125 m2
Št. spalnic 3
Št. kopalnic 1
Zunanje dimenzije 7,9x10
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Mansardne hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna
  • Bivalna površina: 125 m2

O montažni hiši

Moderna lesena hiša s klasično dvokapno streho ima razgiban tloris in kolenčni zid 120 cm za dobro izkoriščeno bivanje v mansardi. 

Hiša je nizkoenergijska. Ogreva se preko talnega gretja s toplotno črpalko. Zaradi klasične strehe se dobro umešča na večino parcel v Sloveniji. 

Montažna hiša ima uporabno razporejene prostore v pritličju in mansardi. Je prostorna in svetla hiša. Vselitev je hitra zaradi načina montažne gradnje z lesom. Zunanja dimenzija hiše je 7,9 m x 10 m.

V pritličju je odprt bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico ter dnevno sobo, z  izhodom na teraso. Vhodna veža je dovolj velika, iz nje vstopate v dnevni wc. Hišo odlikuje prostoren utility v ozadju hiše, kjer se nahaja ogrevalna naprava in drugi stroji. V mansardi so spalnica  z vhodom v garderobo ali kabinet in dve otroški sobi ter prostorna družinska kopalnica.

Energijska učinkovitost montažne hiše je odvisna od konstrukcijskega sistema in želene faze gradnje. Odločite se lahko za zunaj dokončano hišo, delni ključ ali hišo na ključ. Hiši lahko opcijsko dodate dimnik, leseno fasado ali pergolo poljubne velikosti.  Hišo se lahko tudi zrcali.

Naš predlog:
Svojo barvno kombinacijo fasade, oken in vhodnih vrat lahko atraktivno dopolnite z leseno fasado.

Preverite več: https://www.jelovica-hise.si/projects/trend-evo-12c/

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Jelovica hiše d.o.o.
Hrib 1
4205 Preddvor

Delovni čas

Po dogovoru od ponedeljka do petka, pokličite za termin.