S 120

Jelovica hiše d.o.o.

Enodružinske hiše · Mansardne hiše · Montažna

Pokliči za ceno

Splošno

Bivalna površina 127 m2
Št. spalnic 3
Št. kopalnic 1
Zunanje dimenzije 9,90 m x 7,60 m
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Mansardne hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna
  • Bivalna površina: 127 m2

O montažni hiši

Odlična izkušnja bivanja.

Če si želite manjšo hišo, ki pa bi hkrati ponujala vse, kar potrebujete za prijetno in udobno bivanje, potem je hiša S 120 prava izbira.

Na 120 m2 bivalne površine vam nudi svetel bivalni prostor s kuhinjo in izhodi na vrt, dovolj zasebnosti v spalnici in dveh sobah v mansardi ter uporabne servisne prostore za tehniko in shranjevanje. Poti po hiši so kratke, sobe prijetno zasnovane in svetle, v udobnem bivalnem delu pa boste lahko zasnovali zanimiv interjer po svojih željah.

Hiša zaradi svoje oblike, konstrukcijskega sistema in tehnologije velja za energijsko visoko učinkovito. Ogreva se preko talnega gretja s toplotno črpalko zrak-voda. Za svež zrak skrbi serijsko vgrajen centralni sistem za prezračevanje. K dodatnemu udobju prispeva še upravljanje zunanjih žaluzij z elektromotorji.

Čeprav je hiša tipska, ji lahko osebni značaj vdahnete z izbiro les-alu oken ali/in dimnika, če želite namestiti kamin, pa tudi z izbiro barv, parketa, keramike, notranjih vrat in sanitarne opreme.

Namig: Ob hiši lahko postavite še nadstrešek z lopo za avtomobile. Vašemu novemu domu pa bo piko na i dala še terasa s pergolo za brezskrbne užitke na soncu.

Preverite več: https://www.jelovica-hise.si/projects/s120/

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Jelovica hiše d.o.o.
Hrib 1
4205 Preddvor

Delovni čas

Po dogovoru od ponedeljka do petka, pokličite za termin.