H 145

Jelovica hiše d.o.o.

Enodružinske hiše · Mansardne hiše · Montažna

Pokliči za ceno

Splošno

Bivalna površina 145 m2
Št. spalnic 4
Št. kopalnic 2
Zunanje dimenzije 11,50 m x 7,90 m
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Mansardne hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna
  • Bivalna površina: 145 m2

O montažni hiši

Najbolj priljubljena izbira za bivanje slovenskih družin.

Hiša H 145 je dvokapna hiša, ki kljub svoji brezčasni obliki ponuja odlično tlorisno razporeditev in zato številne možnosti sodobnega oblikovanja prostora po meri posameznika.

Od skupno 145 m2 bivalnih površin v pritličju in mansardi stanovalce takoj očara velik bivalni del, kjer steklene površine odpirajo poglede in v prostor vnašajo veliko naravne svetlobe. V zgornjem delu so zasebni prostori, sobe in družinska kopalnica. Za goste je v pritličju na voljo prostorna soba, ki se dobro povezuje z manjšo kopalnico v bližini.

Zaradi razgibanega tlorisa je oblikovanje interjerja eden bolj prijetnih izzivov. Hišo lahko personalizirate in spremenite v prijeten dom po svoji meri z izbiro najljubših barv in oblik keramike, parketa, sanitarne opreme in notranjih vrat.

Hiša je zelo energetsko učinkovita. Ogreva se preko talnega gretja s toplotno črpalko zrak-voda, za kakovosten in čist zrak v hiši pa skrbi sistem centralnega prezračevanja. Konstrukcijski sistem iz lesa pa zagotavlja varnost, varčnost in dolgo življenjsko dobo vašega novega doma.

Namig: Teraso s pergolo lahko k hiši umestite na različne načine, odvisno od njene lege na parceli. Prepričani smo, da bo terasa postala prostor za ustvarjanje lepih spominov.

Preverite več: https://www.jelovica-hise.si/projects/h145/

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Jelovica hiše d.o.o.
Hrib 1
4205 Preddvor

Delovni čas

Po dogovoru od ponedeljka do petka, pokličite za termin.