C 145

Jelovica hiše d.o.o.

Enodružinske hiše · Mansardne hiše · Montažna

Pokliči za ceno

Splošno

Bivalna površina 145 m2
Št. spalnic 4
Št. kopalnic 2
Zunanje dimenzije 11,50 m x 7,90 m
  • Tip: Enodružinske hiše
  • Vrsta: Mansardne hiše
  • Vrsta gradnje: Montažna
  • Bivalna površina: 145 m2

O montažni hiši

Največkrat izbrana lesena hiša iz Jelovice.

Hiša C 145 predstavlja leseno nizkoenergijsko hišo nove generacije, v kateri boste varno, udobno in brezskrbno bivali več desetletij.

Tisti, ki se odločijo, da bo hiša C 145 postala njihov dom, o njej govorijo v samih presežkih. Med drugim še posebej izpostavljajo svetlo in uporabno obliko bivalnega dela s kuhinjo, prostornost sob, ravno pravo velikost hiše in dober izkoristek vseh površin. Hiša v pritličju in mansardi namreč skupaj ponuja 145 m2 bivalne površine in tako predstavlja pravo harmonijo bivanja. Njena oblika je enostavna, zato zagotavlja majhno porabo energije za ogrevanje hiše preko tal s toplotno črpalko, s sistemom centralnega prezračevanja pa poskrbi za svež zrak in visoko kakovost bivanja.

Svoj pečat, s pomočjo katerega bo hiša zares postala vaš dom, lahko dodate s svojimi barvnimi kombinacijami ter izborom sanitarne opreme, keramike, parketa in notranjih vrat.

Namig: Hišo klasične oblike lahko umestimo na večino parcel, za piko na i pa dodamo še nadstrešek za avtomobile z lopo in uredimo teraso s pergolo.

Preverite več: https://www.jelovica-hise.si/projects/c145/

Pošlji povpraševanje

Kontakti

Jelovica hiše d.o.o.
Hrib 1
4205 Preddvor

Delovni čas

Po dogovoru od ponedeljka do petka, pokličite za termin.