Varstvo podatkov

11.03.2021

UPRAVLJAVEC OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec osebnih podatkov je družba Meganet oglaševalska agencija d.o.o., Izlake, Narof 10, 1411 Izlake (v nadaljevanju: upravljavec).

Upravljavec se zaveda pomena varstva osebnih podatkov. Naše stranke so za nas pomembne in razumemo njihovo skrb za zasebnost in zato z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno. V celoti spoštujemo naše zaveze po zakoniti, pošteni in pregledni obdelavi osebnih podatkov. Prav tako z ustreznimi ukrepi zavarovanja skrbimo, da do osebnih podatkov ne dostopajo nepooblaščene osebe, ohranjamo njihovo zaupnost in celovitost ter preprečujemo njihovo izgubo oziroma nenamerno uničenje ves čas obdelave.

VRSTE OSEBNIH PODATKOV, KI SE ZBIRAJO

Upravljavec zbira naslednje osebne podatke:

  • podatki o uporabniku, kot jih je le ta vnesel v portal montazne-hise.net (ime, priimek, e-naslov, telefon),
  • podatki o oddanih oglasih,
  • podatki o pregledanih oglasih,
  • podatki o IP naslovu uporabnika,
  • podatki o času uporabe portala montazne-hise.net.

O PIŠKOTKIH

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Uporabljamo naslednje piškotke z opisanimi nameni:

  • PHPSESSID: Potreben za delovanje strani: do konca seje
  • lng: Izbor jezika; potreben za delovanje strani, sistemski: do konca seje
  • cc_cookie_accept: strinjanje z uporabo piškotkov; 1 leto
  • filters, filter_segment, filter: shranjevanje uporabnikovih iskalnih filtrov, sistemski: do konca seje

OBDELOVALCI OSEBNIH PODATKOV

Poleg družbe Meganet d.o.o. (in njenih zaposlenih) kot upravljavca, osebne podatke v njenem imenu in za njen račun obdelujejo tudi obdelovalci, kot so podjetja, ki upravljavcu nudijo podporne storitve in sicer tehnično podporo pri obdelavi osebnih podatkov, kot na primer izdelovalci in vzdrževalci računalniških aplikacij, spletnih mest in informacijskih storitev, razvijalci in uvajalci programskih rešitev ter obdelovalci, ki jih upravljavec angažira za zagotavljanje svojih storitev.

PRENOS OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec se zavezuje, da osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredoval tretjim osebam. Upravljavec bo osebne podatke posredoval pogodbenim obdelovalcem (točka Obdelovalci osebnih podatkov) ter v primeru suma kršitve splošnih pogojev tudi ostalim osebam (državnim organom), katerih sodelovanje je potrebno pri pregonu kršitelja.

Upravljavec osebne podatke v nobenem primeru ne razkriva in ne prenaša v tretje države ali mednarodne organizacije.

PRAVICE POSAMEZNIKA

S pisno zahtevo, poslano na e-naslov upravljavca lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oziroma omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov.

Posameznik lahko dane privolitve v obdelavo osebnih podatkov kadarkoli trajno ali začasno, v celoti ali delno prekliče s pisno zahtevo, poslano na naslov upravljavca oziroma lahko upravlja z danimi privolitvami na portalu, kjer je privolitev podal – montazne-hise.net. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil in elektronske pošte se lahko kadarkoli odjavite. To storite tako, da kliknete na povezavo 'Odjava' v nogi elektronskega sporočila ali nas kontaktirate na info@montazne-hise.net.