OGLASNO BESEDILO

To ne bo samo hiša, ampak naš dom 1. del

17.01.2024

Pred dvema letoma, ko sva kupila parcelo na Brezovici, sva začela spremljati, kaj ponuja trg. Istočasno sva na občini pridobila tudi lokacijsko informacijo, tako da sva bila od vsega začetka seznanjena s pogoji, ki veljajo za gradnjo hiše v naši občini – to vsekakor priporočava vsem, saj so želje pogosto drugačne od pogojev v lokacijski informaciji. Pri nama na srečo ni bilo tako, saj si že od nekdaj želiva precej klasično hišo z modernim pridihom.

Že takoj sva bila odločena, da bova gradila montažno hišo, saj nama je všeč toplina in vonj, ki jo daje les. Želela sva si, da je hiša višjega kakovostnega razreda in da dosega standarde energetsko varčne hiše, ter da ponudnik omogoča izvedbo hiše na ključ. S temi željami sva začela raziskovati trg, hkrati pa sva si v glavi s pomočjo fotografij na spletu že ustvarjala najino sanjsko hišo.

Najin glavni pomočnik pri raziskovanje je bil internet, kjer sva takoj naletela na ime Rihter, ki je bilo v zadnjih dveh letih najinega raziskovanja vedno trdno prisotno na trgu. Rihter nama je delovalo kot zanesljivo podjetje z izkušnjami in dolgoletno tradicijo, tekom najinega raziskovanja pa sva naletela na nemalo zadovoljnih uporabnikov Rihter hiš, ki so v glavnem zelo pohvalili kvaliteto bivanja, proces gradnje hiše in servis, kar je v današnjih časih izrednega pomena.

Nadaljevanje bloga o gradnji hiše družine Ropret lahko spremljate tukaj >>

Na sliki: Individualna idejna zasnova hiše Rihter za družino Ropret