OGLASNO BESEDILO

Marlesov Dan odprtih vrat v Tržiču

09.04.2024

V soboto, 13. aprila 2024, bo v Tržiču na Gorenjskem na ogled Marlesova tipska pasivna hiša.

Gre za sodobno in varčno družinsko hišo, z dvokapno streho in prostornim tlorisom v dveh etažah. Hiša je bila zgrajena na ključ, odlikuje jo visoka energetska učinkovitost, saj je grajena v standardu pasivne oziroma skoraj nič-energijske hiše, z vgradnjo sistema centralnega prezračevanja, pa je bil lastnik upravičen tudi do nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada.

Odlika arhitekturne zasnove je nadstropni objekt, ki ima v pritličju 2,70 m stojne višine ter polno nadstropje s stojno višino 2,5 metra. Želja po preprosti, tradicionalni, vendar tehnološko moderni hiši, je pripeljala do zelo prostornega doma za sodobno družino. 

 

Do nasvetov iz prve roke

Osebna izkušnja bivalnega ugodja je v našem poslovanju na prvem mestu. Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo podali podrobnejšo predstavitev gradnje skoraj nič-energijskih hiš na ključ. Predstavili bodo trajnostne materiale uporabljene pri gradnji, in bodo na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju ter svetovali glede financiranja in pridobitve nepovratnih sredstev.

Prijava na dogodek

Ogled hiše je brezplačen, se je pa nanj treba predhodno prijaviti preko: https://meet.marles.com/sl/dan-odprtih-vrat. Prijave se zbirajo do 12. aprila do 12. ure.

Za dodatna vprašanja so na voljo na telefonski številki 02/429 45 00 ali na elektronskem naslovu info@marles.com.

Podjetje Marles Hiše

Marles ima več kot 125-letno tradicijo izgradnje zeleno-vativnih, z naravo povezanih, naprednih rešitev iz lesa.Marles hiše je vodilni ponudnik izvirnih rešitev na področju gradnje sodobnih lesenih montažnih objektov v Evropi in je danes največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in predstavlja sinonim za trajnostno gradnjo. Marles je zgradil že več kot 30.000 individualnih objektov, več kot 400 vrtcev in šol in ima pomembno strateško vlogo pri razvoju trajnostne lesene montažne gradnje.

Njihovi domovi se ujemajo s pričakovanji zadovoljnih in srčnih ljudi, katerim je mar za okolje in želijo ohranjati povezanost z naravo. S svojimi izvirnimi inženirskimi rešitvami prispevajo k napredku v panogi in spodbujanju trajnostne lesene montažne gradnje.

Nagrajeni: SuperBrands 2024, Company Wall platinum

Člani Združenj: Ambasador Slovenskega Gospodarstva. GREEN. CREATIVE. SMART.

Ključni partnerji: Fermacell, Helopal, Hundegger, Isocell, Jezeršek, Knauf, Knauf Insulation, Marles PSP, Remoplast Rigips, Siga, Sihga, Sto, Würth

Obiščite nas na naslovu: www.marles.com

Kontakt: info@marles.com