OGLASNO BESEDILO

Lumar dan odprtih vrat - Primus-D 146 s paketom Design

14.06.2024

Lumar Zero Emission Tour
Na individualno prilagojena hiša Lumar Primus-D 146 s paketom Design

V podjetju Lumar v torek 18. junija, med 12.00 in 17.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili izjemno priljubljeno hišo Lumar Primus-D 146 s paketom Design. Hiša Primus je zasnovana na skrajno racionalnem in prilagodljivem tlorisu, zato je postala dom številnih družin v Sloveniji in Avstriji. Prostori hiše se odpirajo proti jugu, kjer preko velikih steklenih površin ponujajo izredno svetle bivalne prostore in povezavo z naravo. V sodelovanju z Lumarjevimi arhitekti so lastniki hišo v dnevno bivalnem delu prilagodili glede na svoje želje in bivanjske navade. Lumar Primus-D 146 s paketom Design bo na ogled v Krtini.

O hiši Lumar Primus-D 146 s paketom Design

Sodobno zasnovan bivalni prostor hiše Primus v pritličju, ki v velik odprt prostor združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, omogoča celotni družini največjo možno uporabnost, visoko ugodje bivanja in energetsko učinkovitost. V nadstropju so funkcionalno zasnovani spalni prostori in otroške sobe. Hiša se uvršča med skoraj nič-energijske hiše s porabo energije pod 15 kWh/m2 a (pasivna hiša). Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE. V hišo je vgrajen sistem prezračevanja, toploto za ogrevanje in pripravo tople vode pa zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Opremljena je tudi s sončno elektrarno, ki proizvede več električne energije, kot jo potrebuje za svoje delovanje ter pametnim dom, ki dodatno povečujeta ugodje bivanja in energetsko učinkovitost objekta.

Hišo v paketu Design krasi izvirno oblikovan potek zaprtih, fasadno obdelanih napuščev, ki zaščitijo največje okenske površine in na terasi diskretno zaključijo prijetno sezonsko zavetrje. Oblika napušča je posebna, saj poteka le tam, kjer ga boste najbolj potrebovali. Predstavljena hiša Primus na celovit način obravnava vidike prijetnega in zdravega bivalnega ugodja, rabe energije ter trajnostne gradnje.

Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Kaj prinaša udeležba na dnevu odprtih vrat:

  • Ogled sodobne, funkcionalne in trajnostno zasnovane hiše Lumar Primus.
  • Predstavitev procesa načrtovanja in gradnje hiše ter bivanja skozi izkušnje stranke.
  • Predstavitev konceptov trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar, ki jih odlikuje visoko ugodje bivanja in energetska učinkovitost.
  • Lumarjevi strokovnjaki vam bodo predstavili celovit servis v vseh korakih ter svetovali glede gradnje vaše nove hiše. Za prijeten, varen in brezskrben potek izvedbe.
  • Informacije predstavnikov NLB banke glede možnosti financiranja vaše nove hiše Lumar.
  • Informacije o poletni ponudbi izbranih hiš Lumar, z vključenim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo zraka, ogrevanjem s toplotno črpalko Vaillant, pripravo projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo. Ter še mnogo več.

Vstopite z Lumarjem v svet inovativne in varčne gradnje prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Več informacij in prijave na www.lumar.si.