SANIXA d.o.o.

Lesene brunarice, ki so lahko tako bivalne kot vikend variante ali počitniške hiše.

Za vse tiste, ki si ne želite bivati v hladnem betonu, ampak si želite varno domače zavetje obdano s toplino lesa in vonja po naravi. 

Vsaka družina ima svoje želje, zahteve, navade in pričakovanja. Zato vam lahko ponudimo, da hišo izdelamo čisto po vaših željah in parametrih. Vi nam skicirate vaše ideje, mi pa jih uresničimo in pretvorimo v realnost. Za vas smo pripravili nekaj tipskih variant, ki vam bodo olajšale izbor. Tako boste lahko že takoj izbirali med različnimi najbolj optimalno in uporabno določenimi tlorisi ter razporeditvami prostora. Za les poskrbimo mi, vi pa poskrbite za instalacije, ogrevanje in opremo. 

Ker se zavedamo, da je kvalitetna montaža izredno pomembna in je ta del delikatno prepustiti tretji osebi, bo vašo hišo montirala ekipa, direktno s strani proizvajalca. Ista ekipa, ki je sodelovala pri izdelavi in pripravi lesa, bo vaš dom sestavila v celoto. 

Izdelamo leseni del na ključ. Torej na pripravljeno temeljno ploščo montiramo skelet, postavimo izolacijo, stopnišče, vse stene, streho in dobavimo in montiramo vso leseno stavbno pohištvo.

Podatki o podjetju

Naziv: SANIXA d.o.o.
Naslov: Tomišeljska ulica 18, 1000 Ljubljana
E-Pošta: info@sanixa.si
Spletna stran: http://www.sanixa.si

Kontakti

Telefon: 040/733-725
E-Pošta: info@sanixa.si

Število obiskovalcev: 311

Pošljite naročilo ali povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo oz. vprašanje za ponudnika.
Vaši podatki