Novice
!Oglasno besedilo

Za novoletno darilo podarjamo svežino

27.12.2018 -

Le kdo ne bi v svojih bivalnih prostorih imel zdravega zraka brez škodljivih delcev, ki jih z dihanjem vnašamo v pljuča, nič več neprijetnega vonja po zatohlosti, črnih sten (ki se pojavijo pri tistih, ki z vgradnjo prezračevalnega sistema čakajo predolgo), težav z alergijami na cvetni prah in nič več izgub toplote v zimskem času? 

Vse to vam lahko omogočijo prezračevalni sistemi Lunos, ki ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni. Ponujajo vam tudi znatne prihranke pri ogrevanju, in to ob relativno nizkih investicijskih in obratovalnih stroških. Decentralni prezračevalni sistem vam v dom profesionalno vgradijo v enem dnevu in za sabo celo pospravijo. Zdelo se bo, kot da jih sploh ni bilo pri vas in kot da v vašem domu ni nič kaj novega. A se bo sprememba na bolje še kako občutila.
 

Družinska paketa za spremembo na bolje

V teh prazničnih dneh je podjetje Lunos pripravilo prav posebno ponudbo za vse, ki si želijo varne, ekonomične in zdrave kulture bivanja. Namesto 2.500 EUR boste za družinska paketa, v katera so vključeni dva najbolj prodajana prezračevalna elementa v Sloveniji e2 in najtišji ventilator na svetu Silvento, odšteli zgolj 1.500 EUR, saj vam podjetje Lunos in Eko sklad podarita svežino v vrednosti 1.000 EUR! To je zagotovo najbolj učinkovita prezračevalna kombinacija za zdrava pljuča vašega doma. e2 elementa bosta zagotavljala zdrav zrak in suhe stene brez plesni v bivalnih prostorih, kot so dnevna soba, spalnica in otroška soba, Silvento pa bo iz vaše kopalnice ali kuhinje odvedel vso odvečno vlago. 
 
V ceni so upoštevani:
2x prezračevalni sistem e2, 1x Silvento, prednovoletni popust, subvencija EKO sklada v višini 20 %, DDV in montaža
 
Vir: SLONEP, 05.12.2018

Več: https://lunos.si