Novice
!Oglasno besedilo

Vabljeni na Marlesov virtualni dan odprtih vrat

12.03.2021 -  

Marles hiše vas vabijo v svojo družbo – tokrat vam bodo zaradi izrednega zanimanja omogočili virtualno druženje, saj trenutna situacija še ne omogoča, da se srečanje odvije v živo.

V soboto, 20. marca 2021, s pričetkom ob 10.uri se lahko pridružite spletnemu dogodku, kjer bo organiziran voden ogled Marlesove individualne hiše, ki je odličen primer skoraj nič-energijske gradnje.

Ogledali si boste arhitekturno dovršeno hišo, ki je tlorisno prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Lastnika cenita dobro arhitekturo, zelo jima je všeč modernizem in ravna geometrična zasnova stavbe. Snovanje zasnove hiše sta zaupala izkušenim Marlesovim arhitektom, medtem ko se je notranji dizajn snoval pod taktirko arhitekturnega biroja specializiranega za ureditev notranjega interierja.

Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les, so odlike, ki hiši dajejo pečat uresničitve vizije vrhunskega bivalnega udobja. Bivanje dobi svojo nadgradnjo z galerijo, ki poveže središče dnevnega prostora z vsemi prostori v zgornji etaži.

Hiša je grajena v skoraj nič-energijskem sistemu, kar je jamstvo za izjemno energetsko učinkovitost in optimalen izkoristek bivalne površine za prijetno bivalno počutje. Hiša je ogrevana in prezračevana s sistemom kompaktne naprave, ki vključuje tako toplotno črpalko kot rekuperacijo.

Gradnja doma po najsodobnejših smernicah

V okviru virtualnega dogodka boste deležni vodenega ogleda objekta, hkrati pa bodo strokovnjaki iz Marlesa odgovarjali na vsa vaša zastavljena vprašanja. Predstavili vam bodo tudi najsodobnejše pristope h gradnji skoraj nič-energijskih hiš s ponudbo Marles Zero Energy Home, v okviru katere vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Prav tako vam bodo predstavili najsodobnejše zasnove bivanja v smeri trajnostne gradnje in celovitih rešitev za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje, kjer v ospredje postavljajo posameznika, energijsko učinkovitost, varčnost in vpliv na okolje.

Svetovanje za energetsko varčno bivanje

Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Obenem vam bodo Marlesovi strokovnjaki predstavili izjemne Marlesove pomladne ugodnosti 2021, s katerimi vam nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu.

Na samem dogodku bo prisoten tudi predstavnik banke, ki bo na voljo za svetovanje v zvezi z ugodnim financiranjem.

Partnerstvo za okolju prijaznejše bivanje

Svojo zavezanost trajnostnemu razvoju izpričujejo med drugim tudi v sodelovanju s Porsche Slovenija. Tako kupcem Marlesovih družinskih hiš ni več treba skrbeti, kje bodo polnili svoj električni avtomobil. Vse potrebno lahko hitro, enostavno in na enem mestu uredijo že ob nakupu hiše. Kupec se lahko po želji odloči tudi za vgradnjo fotovoltaičnega sistema, s katerim bo energijo pridobival iz sonca in jo hranil v domačem hranilniku. Cilj tega povezovanja s Porsche Slovenija je kupcem Marlesovih hiš omogočiti mobilnost na najvišji ravni in z minimalnim obremenjevanjem okolja.

Potek dogodka

Datum: sobota, 20. marec 2021;

Kraj: v digitalni obliki preko spletne platforme Teams - na dogodek se je potrebno prijaviti tukaj

Po prijavi boste po elektronski pošti prejeli povezavo do dogodka, ki vam bo omogočala, da se nam pridružite na dogodku.

Vse dodatne informacije o dogodku so na voljo tudi na  telefonski številki 02/429 45 00  in na elektronskem naslovu info@marles.com.

Vabljeni v našo družbo!

Vaš Marles.

Vir: SLONEP, 12.03.2021

Več: http://www.marles.com