Novice
!Oglasno besedilo

Vabljeni na dan odprtih vrat hiše Marles na Gorenjskem

26.11.2018 -

Marlesova inovativnost in energetska učinkovitost na ogled

V podjetju Marles hiše, vodilnem slovenskemu proizvajalcu montažnih objektov v Sloveniji, bodo v soboto 1. decembra 2018, med 10. in 15. uro, v Radovljici , premierno predstavili pritlično visokoučinkovito nizkoenergijsko hišo individualnega dizajna.

Hišo odlikuje sodobno oblikovanje, dinamična in nadvse funkcionalna arhitekturna zasnova ter visoka energetska varčnost. Hiša je grajena v visoko učinkovitem nizkoenergijskem sistemu, kar je jamstvo za izjemno energetsko učinkovitost in optimalen izkoristek bivalne površine za prijetno bivalno počutje v plus energijskem razredu. Arhitekturna zasnova je pritlična z delno izvedeno mansardo z galerijo in sobo za goste. Napredna zasnova hiše z moderno arhitekturo  je odličen primer po meri zasnovanega, okolju prijaznega doma vrhunskega dizajna. Skladni proporci z unikatnimi detajli prijetno zaokrožijo premišljeno tlorisno razporeditev in neposredno povezanost z zunanjim okoljem.

V Radovljici bodo na dnevu odprtih vrat prisotni tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. Na dnevu odprtih vrat bodo med drugim predstavili tudi ponudbo Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna ter z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja v zvezi z  izjemnimi  Marlesovimi jesenskimi ugodnostmi 2018, v katerih so na voljo trije paketi: Intelligence, Future in Design. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja ter podrobnejših informacij o možnostih pridobitve stanovanjskega kredita banke NLB.

Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti koncepta Marles lifestyle.

Prijazno vabljeni. Več o dogodku: www.marles.com

Vir: SLONEP, 26.11.2018