Novice
!Oglasno besedilo

V soboto dan odprtih vrat v Lumarju

17.09.2020 - LUMAR ZERO EMISSION TOUR - NA OGLED HIŠA LUMAR TERRA-R 131

V Lumarju v soboto 19. septembra 2020, med 10. in 15. uro, v Murski Soboti pripravljajo predstavitev njihove izjemno priljubljene in sodobno zasnovane pritlične hiše Terra-R 131.  Hiša Terra, ki so jo individualno prilagodili željam in potrebam lastnikov, je lahko tudi z večkapno ali enokapno streho.


 

O HIŠI TERRA-R 131

Hiša je namenjena vsem, ki od hiše pričakujejo urejeno notranjo razporeditev in brezpogojno navezavo na zunanji terasni prostor. Ta na ta način postaja središče dnevnega dogajanja. Sodobno in funkcionalno zasnovan tloris ponuja jasno delitev prostorov, od enovitega odprtega bivalnega dela in diskretno ločenega spalnega kraka, kar omogoča smiseln preplet programov, združenih na optimalni bivalni površini. Koncept nizanja bivalnih in spalnih prostorov okoli osrednjega terasnega dela ali atrija ustvarja idealne bivanjske pogoje za kvalitetno družinsko druženje in bivanje, ki ponuja veliko individualnosti in diskretnosti. 
 

PIONIRJI TRAJNOSTNE MONTAŽNE GRADNJE

V zadnjih dveh desetletjih so postali pionirji in glavni razvijalci smernic in trendov montažne gradnje v Sloveniji. S pomočjo znanj in izkušenj iz pionirskih projektov, prva pasivna hiša, prva certificirana pasivna tehnologija, prva aktivna hiša za poskusno bivanje in prva in edina slovenska hiša s certifikatom Active House, lahko že danes standardno ponujajo tehnologije prihodnosti. Tudi hiša Terra je grajena v njihovem konceptu trajnostnega bivanja LUMAR ZERO EMISSION LIVING®. Gre za koncept in rešitve, ki na celovit in holističen način obravnavajo vse vidike, ki vplivajo na naše trajnostno bivanje – od zvoka, zraka, temperature, dnevne svetlobe, stroškov delovanja objekta v celotnem življenjskem ciklu, izrabe obnovljivih virov energije … .


 

PREDSTAVITVE TRAJNOSTNE GRADNJE LUMAR

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, prilaganjem in gradnjo vašega novega doma. 
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Možnosti pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada, za katere vam Lumarjevi strokovnjaki pripravijo celovito vlogo.
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili akcijsko ponudbo hiš Lumar, v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka Zehnder, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.
     

VAREN IN ZANESLJIV PARTNER

Podjetje Lumar spada med 1,5 % podjetij v Sloveniji, ki se lahko pohvali s PLATINASTO OCENO BONITETNE ODLIČNOSTI, ki jo dobijo izključno podjetja, ki imajo zlato bonitetno odličnost vsaj tri leta zaporedoma (Bisnode Solutions). Izkušnje, znanje ter številni prejeti domači in tuji certifikati so garancija, da je gradnja z Lumarjem varna in zanesljiva. Več informacij in prijave na www.lumar.si.

Vir: SLONEP, 16.09.2020