Novice
!Oglasno besedilo

Na virtualnem ogledu Lumarjeva hiša s certifikatom Active House

09.03.2021 - Ker trenutna situacija še zmeraj ne omogoča, da bi svoje hiše pokazali v živo, v podjetju Lumar zaradi velikega zanimanja pripravljamo virtualni sprehod po vzorčni hiši Lumar Primus-R 150 iEDITION, prvi in edini slovenski hiši s certifikatom Active House.

Na dnevu odprtih vrat, ki bo potekal 13. marca 2021 med 10.00 in 12.00 uro, boste s strani Lumarjevih svetovalcev in strokovnjakov prejeli vse potrebne informacije o celoviti storitvi gradnje nove hiše s podjetjem Lumar.

Hiša Lumar Primus-R 150 iEDITION

Hiše Primus so bile zasnovane z mislijo na energetsko varčnost, učinkovitost in visoko bivalno ugodje. V ponudbi iEDITION, ki so jo v Lumarju razvili s podjetjem BMW Slovenija in njihovo znamko BMW i, je bil narejen preboj iz ustaljenih okvirjev montažne gradnje. Hiši Primus so ob vrhunski tehnologiji, funkcionalnosti in prilagodljivosti dodali dizajn, ki sledi visokim standardom sodobne odprte arhitekture. Z vgrajenim sistemom prezračevanja z rekuperacijo, toplotno črpalko s talnim ogrevanjem, pametnimi inštalacijami, sončno elektrarno na nadstrešku in drugimi tehnologijami ter detajli, hiša Lumar Primus-R 150 iEDITION na celovit način obravnava ključne izzive trajnostne gradnje in bivanja brez emisij; ugodje bivanja, energetska učinkovitost in vpliv na okolje.

Da Lumarjev koncept ZERO EMISSION LIVING® predstavlja trajnostni koncept gradnje, potrjuje tudi certifikat po certifikacijskih shemi ACTIVE HOUSE, ki ga podeljuje neprofitno združenje Active House (Active House Alliance) s sedežem v Bruslju.

Trajnostna gradnja Lumar

Lumarjeve skoraj nič-energijske hiše odlikuje funkcionalna in odprta tlorisna zasnova, optimizirana tehnologija gradnje, pravilna in kakovostna vgradnja stavbnega pohištva ter certificirani izvedbeni detajli. Tako je prav vsaka hiša Lumar energijsko izjemno učinkovit dom s prijetnim bivalnim ugodjem in nizkimi obratovalnimi stroški skozi celoten življenjski cikel.

Predstavitve Lumarjevih strokovnjakov

V okviru dogodka bodo v Lumarju v živo s 360 stopinjskim pogledom predstavili hišo Lumar Primus-R 150 iEDITION v Dragomlju.  Lumarjevi svetovalci in strokovnjaki vam bodo predstavili tudi:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s celovitim snovanjem, prilaganjem in gradnjo vašega novega doma. 
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Akcijsko ponudbo hiš Lumar, v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka Zehnder, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

Kako bo potekal dogodek?

Dogodek bo potekal preko spletne platforme ZOOM. Za prijavo na dogodek izpolnite prijavni obrazec. Pred dogodkom vam bomo po elektronski pošti posredovali povezavo, s katero se boste lahko pridružili dnevu odprtih vrat. Več informacij in prijave na www.lumar.si.

Več o podjetju: LUMAR IG d.o.o.
Vir: SLONEP, 09.03.2021