Novice
!Oglasno besedilo

Na ogled hiša Lumar Primus-R 150 iEDITION

02.12.2019 - V podjetju Lumar v soboto 7. decembra 2019, med 10.00 in 16.00 uro, zaradi velikega zanimanja pripravljajo nov dan odprtih vrat na prvi slovenski certificirani aktivni hiši v Dragomlju. Hiša, ki je zasnovana po konceptu Lumar ZERO EMISSION LIVING v ospredje postavlja uporabnika in celostno analizira ključne vidike trajnostne gradnje; bivalno ugodje, energijsko učinkovitost in vpliv na okolje. Grajena v trajnostnem konceptu gradnje Lumar že danes ponuja odgovore na podnebne in bivanjske izzive prihodnosti.

Lumar_Dragomelj_Primus_iEDITION

Lumar Primus-R 150 iEDITION

Hiša Lumar Primus je bila razvita z mislijo na energetsko varčnost, učinkovitost in visoko bivalno ugodje. V ponudbi iEDITION, ki so jo v Lumarju razvili s podjetjem BMW Slovenija in njihovo znamko BMW i, je bil narejen preboj iz ustaljenih okvirjev montažne gradnje. Hiši Primus so ob vrhunski tehnologiji, funkcionalnosti in prilagodljivosti dodali dizajn, ki sledi visokim standardom sodobne odprte arhitekture. Z vgrajenim sistemom prezračevanja z rekuperacijo, toplotno črpalko s talnim ogrevanjem, pametnimi inštalacijami, sončno elektrarno na nadstrešku in drugimi tehnologijami ter detajli, hiša Lumar Primus-R 150 iEDITION na celovit način obravnava izzive trajnostne gradnje in življenja brez emisij. Da Lumarjev koncept ZERO EMISSION LIVING predstavlja trajnostni koncept gradnje, potrjuje tudi certifikat po certifikacijskih shemi ACTIVE HOUSE, ki ga podeljuje neprofitno združenje Active House (Active House Alliance) s sedežem v Bruslju.

Lumar_Dragomelj_Primus_iEDITION

Predstavitve Lumarjevih strokovnjakov

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi z gradnjo vašega novega doma. Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar. Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili akcijsko ponudbo hiš Lumar, v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka, toplotna črpalka s talnim ogrevanjem in priprava projektne dokumentacije. Več informacij in prijave na www.lumar.si.
Vir: SLONEP, 02.12.2019