Novice
!Oglasno besedilo

Lumar - v Slovenj Gradcu na ogled individualna hiša Lumar

18.11.2019 - V podjetju Lumar v soboto 23. novembra, med 10.00 in 16.00 uro, pripravljajo dan odprtih vrat individualne hiše Lumar, katere izhodišče je bila hiša Lumar Primus. Hiša na celovit način obravnava vidike prijetnega in zdravega bivalnega ugodja, rabe energije ter okolju prijazne gradnje z minimalnimi stroški skozi celoten življenjski cikel.

O Individualni hiši Lumar

Hišo velikosti 155 kvadratnih metrov odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen tloris in največja možna uporabnost ter visoka energetska varčnost. Ta ustreza zahtevam standardu gradnje skoraj nič-energijskih hiš s porabo energije pod 10 kWh/m2 a. Zaradi majhne porabe energije in velikega deleža uporabljene naravne izolacije je uvrščena v najvišji rang subvencije Eko sklada. V hišo je vgrajen sistem prezračevanja z rekuperacijo zraka, toploto za ogrevanje in pripravo tople vode pa zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

Lumar_individual

Predstavitve Lumarjevih strokovnjakov

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi z gradnjo vašega novega doma. Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar. Lumarjevi strokovnjaki bodo predstavili tudi akcijsko ponudbo hiš Lumar, v katero je vključen prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka, toplotna črpalka s talnim ogrevanjem in priprava projektne dokumentacije. Več informacij in prijave na www.lumar.si.
Vir: SLONEP, 18.11.2019