Novice
!Oglasno besedilo

Lumar Terra-R 131 - na ogled lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju

08.04.2019 -

V podjetju Lumar, v soboto, 13. aprila 2019, med 10. in 16. uro, pripravljajo dan odprtih vrat na vrhunsko zasnovani pritlični hiši Terra-R 131. Zasnova hiše ponuja jasno delitev prostorov, od enovitega odprtega bivalnega dela in diskretno ločenega spalnega kraka, kar omogoča smiseln preplet programov, združenih na optimalni bivalni površini. Na dnevu odprtih vrat bodo predstavili pomladno ponudbo hiš Lumar, ki jih ponujajo z vgrajenim sistemom prezračevanja standardno, ter od letošnjega leta v sklopu koncepta Zero Emission Living veliko modelov hiš tudi s sončno elektrarno. Tako so hiše Lumar že danes standardno opremljene s tehnologijo prihodnosti, ki ponujajo visoko energetsko učinkovitost in bivalno ugodje, ob najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo. Hiša Terra-R 131 bo na ogled v Murski Soboti.
 

O HIŠI TERRA-R 131

Hiša Terra-R 131 iz skupine AVANTGARDE je namenjena družini z do štirimi člani, ki od hiše pričakujejo urejeno notranjo razporeditev in brezpogojno navezavo na zunanji terasni prostor. Ta na ta način postaja središče dnevnega dogajanja. Koncept nizanja bivalnih in spalnih prostorov okoli osrednjega terasnega dela ali atrija ustvarja idealne bivanjske pogoje za kvalitetno družinsko druženje in bivanje, ki s smiselno delitvijo dnevnega in spalnega dela, ponuja veliko individualnosti in diskretnosti. Z vgrajenim sistemom prezračevanja izpolnjuje hiša pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.


POMLADNE NOVOSTI IN UGODNOSTI

Tudi letos so v Lumarju pripravili številne novosti in ugodnosti ob nakupu kataloških in individualnih skoraj nič-energijskih hiš Lumar. Kupcem v okviru svojega koncepta ZERO EMISSION LIVING ponujajo izjemen nabor SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH) s standardno vgrajenim sistemom prezračevanje in ZERO EMISSION HIŠ s sončno elektrarno standardno. S pomladanskim prebujanjem narave so dodatno okrepili ponudbo svojih kataloških hiš. Tokrat s tremi arhitekturno razgibanimi in geometrijsko čistimi družinskimi hišami v različnih velikostih, ki so jih poimenovali Qubis, Zen in Brio. Posebno pozornost so namenili tudi njihovi najbolje prodajani kataloški hiši Primus. Glede na izjemno veliko prodanih hiš in mnenj kupcev, so naredili evolucijo hiše Primus 137 in ji dodali nekaj kvadratnih metrov. Tako ponuja hiša Primus 140 še več funkcionalnosti in bivalnega ugodja.
 

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje kakovostnih in visoko energetsko učinkovitih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v hiše Lumar. Za več informacij o gradnji njihove sanjske hiše Lumar bodo na voljo tudi lastniki hiše. Več informacij in prijave na www.lumar.si.

Vir: SLONEP, 05.04.2019