Novice
!Oglasno besedilo

Lumar pripravlja nov dan odprtih vrat

09.04.2018 - 10 LET HIŠE PRIMUS, 10 LET IZJEMNEGA TEHNOLOŠKEGA RAZVOJA

V podjetju Lumar v soboto 14. aprila 2018, med 10. in 16. uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo v Slovenski Bistrici predstavili že več kot štiri leta vseljeno skoraj nič-energijsko hišo Primus-D 137 s paketom Classic in porabo energije za ogrevanje ≤ 10 kWh/m2a. Hišo Primus odlikuje racionalen tloris z odprto zasnovanim bivalnim prostorom v pritličju in funkcionalno zasnovanimi spalnimi prostori v nadstropju. Zaradi svoje odprte in kompaktne zasnove ponuja izjemno bivalno ugodje in energetsko učinkovitost. Skoraj nič-energijska hiša Primus-D 137 na ključ je v času naših pomladnih ugodnosti še bolj dostopna. Ob nakupu do 31. maja lahko izberete tudi enega izmed treh pripravljenih paketov, PAKET SENČENJE ali PAKET ELEGANCE ali PAKET CLASSIC.

Lumar Primus iEDITION Individual
Lumar Primus iEDITION Individual 

O HIŠI PRIMUS-D 137 s paketom Classic

Lumarjeva najbolje prodajana skoraj nič-energijska hiša PRIMUS ponuja številne idejne zasnove in možnosti izvedbe. S paketom Classic, ki vključuje čelne in kapne napušče, izžareva pridih rustikalnosti in vseh značilnosti klasično-sodobne hiše ter se tako lahko odlično zlije v vsako okolje. Hiša je zgrajena s prvim slovenskim certificiranim konstrukcijskim sistemom Lumar PASIV Eko. Z vgrajenim sistemom prezračevanja, majhno porabo energije in z uporabo velikega deleža naravne izolacije, celuloza in lesna vlakna, je uvrščena v najvišji rang subvencij Eko sklada. Hiša izkazuje porabo energije za ogrevanje ≤ 10 kWh/m2a. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

Primus-D 137d
Primus-D 137d 

PRIMUS – FLEKSIBILNOST, ENERGETSKA UČINKOVITOST IN INDIVIDUALNOST

Letos mineva deset let odkar so razvili hišo Primus za Mitjo Petkovška. Do danes so razvili uspešno družino hiš Lumar Primus, ki s svojo kompaktno, racionalno in energetsko učinkovito zasnovo, ponuja optimalen vstop v razred skoraj nič-energijskih enodružinskih hiš (SNEH). Čiste linije, sodobnost, kompakten dizajn in veliko prostora za individualnost so na voljo na 120, 130, 137 in 150 kvadratnih metrih. Pionirska vloga pri razvoju novih tehnologij in ustvarjanje trendov jim omogoča, da vam lahko skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Primus ponudijo po najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno, istočasno pa lahko za njih pridobite do 20.000 EUR nepovratnih spodbud Eko sklada.
 

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar. Za več informacij bodo na voljo lastniki hiše. Več informacij in prijave na www.lumar.si.

 Primus-L 137 s paketom iEdition
Primus-L 137 s paketom iEdition 

Vir: SLONEP, 05.04.2018