Novice
!Oglasno besedilo

Lumar - na ogled hiši dveh generacij

09.10.2019 - V podjetju Lumar v soboto 12. oktobra med 10.00 in 16.00 uro pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili hiši, ki sta postali dom dveh različnih generacij družine. Hiši odlikuje prepoznavno Lumarjevo sodobno oblikovanje ter največja možna uporabnost, funkcionalnost, bivalno ugodje in energetska učinkovitost. Že več let vseljena individualna hiša Lumar in novozgrajena pritlična hiša Lumar Gea 105 bosta na ogled v Domžalah.
 

O INDIVIDUALNI GRADNJI LUMAR

Individualna hiša zahteva drugačen pristop, zahteva kakovostno svetovanje, odličnega arhitekta in usposobljeno ekipo strokovnjakov, ki bodo vaše sanje pripeljali do uresničitve. Zavedamo se, da je to zahtevna naloga, a naše izkušnje in znanje nam dajejo potrebno gotovost, da uresničimo vaše sanje o lastnem domu.

Osebne zahteve, prioritete in želje naših naročnikov, danosti in omejitve ter ostale vrednostne posebnosti konkretne situacije, nam predstavljajo poseben ustvarjalen izziv pri izdelavi povsem novih, izvirnih in enkratnih arhitekturnih rešitev. V okviru načel trajnostne arhitekture v procesu projektiranja zato stremimo k uresničevanju sodobnih arhitekturnih slogov, ki na eni strani zadovoljujejo visoka pričakovanja naših naročnikov, na drugi strani pa v obravnavani prostor vnašajo novo dodano vrednost. Kvalitetna arhitektura je že od nekdaj Lumarjev sinonim.


 

O HIŠI GEA 105 – HIŠA ZA DVA

Hiša GEA 105 iz skupine CLASSIC je sodobna hiša, ki nudi vso bivalno ugodje združeno v eni etaži. Je moderno interpretirana klasična arhitektura, ki s svojo tlorisno zasnovo zadovoljuje želje različnih generacij in sledi smernicam današnjega načina življenja. Kot opcijo ponujamo tudi hišo Gea 105T s pokrito teraso, ki predstavlja podaljšek dnevnih bivalnih prostorov in družaben vmesni prostor med vrtom in notranjostjo hiše.


 

Predstavitev Lumarjevih strokovnjakov

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hišah predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v hiše Lumar. Za dodatna vprašanja bodo na obeh hišah na voljo tudi lastniki hiš. Več informacij in prijave na www.lumar.si.

Vir: SLONEP, 09.10.2019