Novice
!Oglasno besedilo

Bi radi prenovili hišo ali zgradili novo, pa ne veste, kako? Vprašajte tiste, ki vedo!

12.02.2018 - V razstavni salon Wienerberger  –  Center masivne gradnje ste vabljeni vsi, ki bi radi izvedeli, kako bi si najbolje prenovili ali zgradili svoj dom na tradicionalen način masivne opečne gradnje. Pridite na brezplačna strokovna predavanja, ki vam bodo v pomoč pri gradnji ali obnovi.

Opeka je starodaven, a še vedno aktualen in priljubljen material, ki je temelj energetsko učinkovite in trajnostne gradnje tako danes kot v prihodnosti.  V Sloveniji je vodilni proizvajalec zidne opeke, strešnikov, fasadnih sistemov ter sistemskih rešitev opečne gradnje najvišjega kakovostnega razreda podjetje Wienerberger.
V želji, da bi bili graditelji, arhitekti, izvajalci ter trgovci z gradbenim materialom čim bolje seznanjeni s potrebnimi informacijami o opeki, opečnatih izdelkih ter masivni opečni gradnji, je Wienerberger v Ljubljani odprl Razstavni salon Wienerberger Center masivne gradnje. Vsi, ki želite svoj dom zgraditi iz dobre stare opeke ali načrtujete njegovo obnovo, boste v razstavnem salonu dobili kakovostne informacije o zeleni gradnji, o subvencijah eko sklada, informativne izračune materiala za gradnjo, priporočila strokovnjakov ter celovito tehnično podporo za gradnjo vašega doma. Če se boste predhodno prijavili, bodo za vas organizirali tudi brezplačne individualne posvete z arhitektom.
Salon je odprt vsak dan med 8. in 19. uro, ob sobotah pa od 9ih do 12ih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Razstavni salon so letos obogatili z dodatno ponudbo. Skozi vse leto bodo vsako drugo sredo v mesecu potekali brezplačni strokovni dogodki, na katerih bodo gostovali strokovnjaki z različnih področij gradnje. Osrednje teme bodo: Kaj pridobite z zidaki Porotherm Profi? Kako se lotiti sanacije strehe in kako vam lahko pri tem pomagamo s sistemom Tondach? Zunanja okolica, ideje in rešitve? Kako zgraditi najbolj energetsko učinkovito stavbo?

Pridite z vprašanji. Odidite z odgovori.

 

Vir: SLONEP, 12.02.2018