HARCO d.o.o.

Izdelava skeletnih hiš po meri, nadzor nad izvajanjem skeletnih in montažnih hiš, vodenje projektov, izdelava energetskih izkaznic.

Družba HARCO, d.o.o. je usmerjena k visoki profesionalnosti in strokovnosti pri izvajanju celostnega inženiringa na področju gradenj. V podjetju delujejo vrhunski strokovnjaki z odličnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami pri pripravi, vodenju in nadziranju večjih gradbenih projektov zasebnega in javnega značaja - stanovanjski, poslovni, storitveni, izobraževalni, zdravstveni objekti ter objekti javne uprave.

Nudimo vam:

  • projektiranje, tehnično svetovanje in izvajanje celostnega inženiringa na področju gradenj;
  • gradnja lesenih skeletnih hiš in drugih objektov;
  • izvajanje nadzora nad gradnjo in vodenje projektov;
  • energetske prenove in izdelava energetskih izkaznic stavb;
  • svetovanje finančnim ustanovam o poteku gradnje;
  • izdelava sodnih izvedenskih mnenj s področja gradbeništva - visoke gradnje.

Izdelava skeletnih hiš po meri

Specializirali smo se za projektiranje in izgradnjo lesenih skeletnih hiš. Tovrstne gradnje smo se lotili z inženirskim pristopom in preučevanjem različnih lastnosti materialov, da bi dobili najboljše rešitve. Pri gradnji uporabljamo kvalitetne materiale in skrbimo za pravilno vgradnjo. Posebno pozornost namenjamo izvedenim detajlom, ki tvorijo zanesljivo in kvalitetno gradnjo. Za vas lahko izvedemo nizkoenergijsko, pasivno ali aktivno leseno hišo.

Nadzor nad izvajanjem skeletnih in montažnih hiš

Nadzor med gradnjo je zahtevno opravilo, za to je potrebno dobro poznavanje zakonodaje, gradbenih materialov in različnih tehnologij gradnje. Opravljamo nadzore klasične gradnje, lesenih montažnih in skeletnih objektov.

Kot nadzorniki gradnje skrbimo, da izvajalec upošteva aktualne predpise tekom celotnega procesa gradnje. Hkrati preverjamo ali je gradnja skladna s projekti za pridobitev gradbenega dovoljenja in projekta za izvedbo. Poleg tega izvajamo kontrolo kakovosti izvedenih del ter količine vgrajenih materialov, usklajujemo izvedbo v skladu s terminskim planom.

Vodenje projektov

Pri vodenju projektov je zelo pomembno poznavanje projektne dokumentacije, izvedbenih detajlov, tehnologije gradnje ter zaporedja izvajanja projekta.

V kolikor nas izberete za vodenje vašega projekta v celoti poskrbimo za uspešno napredovanje procesa v skladu z zastavljenimi cilji.

Za vas prevzamemo celotno vodenje projekta v smislu koordinacije del, istočasno pa poskrbimo, da dela ostanejo znotraj terminskega in finančnega plana.

V sklopu vodenja projekta lahko za vas opravljamo odgovorno vodenje del ter odgovorno vodenje gradbišča, saj so v skladu z Zakonom o graditvi objektov naši zaposleni vpisani v imenik Inženirske zbornice Slovenije.

Izdelava energetske izkaznice

Naše podjetje je pridobilo certifikat za izdajanje energetskih izkaznic stavb št. 209 in ima zaposlenega izdelovalca energetskih izkaznic - št. licence 116.

Na podlagi naročila vam hitro, strokovno in po konkurenčni ceni izdelamo energetsko izkaznico stavbe za vaš objekt. Za izdelavo ponudbe in kasnejši ogled stavbe nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, nam pišite na info@harco.si ali pa nas pokličite na telefonsko številko (031) 334 839. Z veseljem se bomo odzvali na vaše povpraševanje.

Podatki o podjetju

Naziv: HARCO d.o.o.
Naslov: Litijska cesta 45, 1000 Ljubljana
E-Pošta: info@harco.si
Spletna stran: http://www.harco.si

Kontakti

Energetske izkaznice

Telefon: 031/334-839
E-Pošta: info@harco.si
Spletna stran: http://www.harco.si/nase-storitve/energetske-izkaznice/

Skeletne hiše

Telefon: 031/231-183
E-Pošta: info@harco.si
Spletna stran: http://www.harco.si/nase-storitve/skeletne-hise/

Število obiskovalcev: 6463

Pošljite naročilo ali povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo oz. vprašanje za ponudnika.
Vaši podatki