EVO 14A cube

Vrsta:
Enodružinske hiše
Tip:
Večnadstropne hiše
Površina:
140 m2
Cena:
96.750,00 EUR (z DDV)
Proizvajalec:
JELOVICA HIŠE d.o.o.
Moderna lesena hiša z ravno streho v velikosti 140 m2 je posebna in se odlično umešča v mestno okolje ali drugje. Ravna streha omogoča optimalno bivanje v dveh polnih etažah, razporeditev prostorov pa omogoča funkcionalen izkoristek prostora.

Energijsko varčna hiša, ki je bivanju prijazna, je narejena iz certificiranega lesa in drugih naravnih materialov. Konstrukcijsko izolativni sistem z lesenimi okni zagotavljajo optimalne nizkoenergijske lastnosti hiše, ki jih iščete.

Neto kvadratura: 140,11 m2, zunanje dimenzije: 11,5m × 7,9m, etažnost: pritličje in nadstropje

Pritličje: Bivalni del obsega kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor s prehodi na teraso. Spodaj so še manjši kabinet, wc, tehnična soba in shramba.
Nadstropje: Zgorajso spalnica za starše z garderobno nišo in dve večji sobi. Iz skupnega hodnika dostopate do prostorne kopalnice. S funkcionalnimi dodatki si lahko povečate bivalne površine.
Zunanjost hiše oblikujte po lastnih željah. Izbor dekorativnih in funkcionalnih dodatkov sodobni hiši prida individualen videz. Nekateri dodatki lahko hišo dopolnijo tudi naknadno.
Naš predlog: hiši smo dodali sodobno izvedbo balkona in kubus ob strani, del fasade pa oblekli v macesnov les.

 

Linija hiš EVO iz Jelovice –za tiste, ki želijo unikaten dom po izjemno ugodni ceni

V liniji EVO sami izbirate zunanjo obliko hiše in želen tloris. Iz knjižnice dodatkov lahko izberete tiste, ki vam najbolj ustrezajo (pergole, nadstreški, lesene fasade…) in tako spremenite v vašo hišo v unikaten dom.

 

Hiša Jelovica - največ kakovosti za dogovorjeno ceno

Energijsko učinkovita: Les in kvalitetni naravni materiali zagotavljajo, da boste prihranili v vseh letnih časih. Oblika hiše v povezavi z optimalno postavitvijo na vašo parcelo zagotavlja nižje stroške ogrevanja. Lahko izberete konstrukcijske sisteme, ki vam nudijo različne energijske razrede vašega novega doma v se do pasivnega razreda.

 

Uporabna razporeditev prostorov: Na podlagi izkušenj smo hiše Jelovica oblikovali tako, da so primerne za postavitev na večino lokacij. Optimalna razporeditev prostorov vam nudi dovolj zasebnih prostorov, ki so v etaži, kot tudi skupnih prostorov, ki so v pritličju, z neposrednim dostopanjem na vrt.

 

Najnižja cena: Garantiramo vam nižje cene naše tipske hiše, saj je zasnovana optimalno, z premišljenimi detajli, ki hiši zagotovijo kvaliteto, ne povečajo pa njene cene. Tipska hiša je običajno cenejša od individualno zasnovane zaradi že izdelanih projektov, ki se minimalno lahko še spremenijo.

 

Hitra postavitev in vselitev: Hitrost postavitve hiše Jelovica je odvisna od pripravljenosti gradbišča. V Jelovici jo lahko izdelamo in postavimo tudi v 14 dneh, če so naše na voljo kapacitete. Zaradi načina gradnje se v hišo vselite hitro, v štirih do šestih mesecih. Lesena montažna gradnja je idealna, saj ne zahteva zamudnega sušenja objekta. Ta gradnja je zelo zdrava in okolju prijazna.

Izbrano hišo izdelamo do dogovorjene faze za pogodbeno ceno. Z vami se dogovorimo za nadaljnja inštalacijska in obrtniška ali zaključna dela. Tako imate svojo investicijo nenehno pod nadzorom.

Podatki o podjetju

Ponudnik:
JELOVICA HIŠE d.o.o.

Hrib 1
4205 Preddvor
E-pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si

Kontakti

Telefon: 080 23 23
04/275-03-24
GSM: 030/321-205
Telefaks: 04/620-03-79
E-Pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si

Pošljite naročilo ali povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo za ponudnika.

Vaši podatkiPrepišite zgornjo kodo

Vse montažne hiše v ponudbi: