Prima 73

Vrsta:
Enodružinske hiše
Tip:
Atrijske hiše
Površina:
73 m2
Cena:
71.000,00 EUR
Proizvajalec:
JELOVICA HIŠE d.o.o.
Lesena montažna hiša očara z elegantno klasično obliko in je idealna za počitniško hišo ali manjšo družino. Prostori so razporejeni v enem nivoju, ki ga s pokrito teraso lahko podaljšamo v osrčje narave.

Očarljiva manjša hiša je zaradi svoje oblike izredno energijsko učinkovita, 28-stopinjski naklon strehe jo uvršča med ljubke primorske hiše, lahko pa jo postavite tudi tam, kjer lokacijska informacija dovoljuje nižji naklon strehe. Zunanje dimenzije hiše so 12,2 x 7,9 m.

Kompakten tloris poleg svetlega in odprtega bivalnega dela s kuhinjo in jedilno mizo predvideva še veliko spalnico, manjši kabinet, kopalnico in tehnični prostor. V vhodni veži je dovolj prostora za večjo garderobno omaro, ob kuhinji pa se nahaja funkcionalna shramba.

Osebno noto hiši lahko dodate z različnimi funkcionalnimi in stilnimi elementi v obliki nadstreška, pergole, lope ipd. Del fasade je lahko oblečen v kamen, opaž, ali klasični fasadni sistem.

Naš predlog:
Načrt hiše dovoljuje določene spremembe, lahko tudi spremembo naklona strehe, da hišo prilagodimo vaši parceli ter življenjskemu slogu.

Podatki o podjetju

Ponudnik:
JELOVICA HIŠE d.o.o.

Hrib 1
4205 Preddvor
E-pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si

Kontakti

Telefon: 080 23 23
04/275-03-24
GSM: 030/321-205
Telefaks: 04/620-03-79
E-Pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si

Pošljite naročilo ali povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo za ponudnika.

Vaši podatkiPrepišite zgornjo kodo

Vse montažne hiše v ponudbi: